Slaščičarna

Hladni del

tortice

Kdo se lahko zlahka upre skušnjavam slastnih tortic, rolad in drugih slaščic?

Če smo iskreni, že dolgo ne jemo več le zaradi lakote, temveč zato, ker prevladuje želja po užitku in ugodju, ki nam ga daje dobra hrana. Slaščice so zaželene v družbi, za mizo s prijatelji, in če smo odkriti pa jih ljubijo tudi samotarij – to smo včasih vsi, ko se v miru prepustimo udobju kavča in uživamo ob izbrani saščici, ki nam pomiri dušo in ponudi občutek prijetnega ugodja.

In prav tem posvečamo v naši slaščičarni posebno pozornost. Poudarek dajemo predvsem kvaliteti in novitetam z usklajenim okusom. V proizvodnji upoštevamo vsa navodila dobre higienske prakse in zagotavljamo najvišjo stopnjo zdravstvene ustreznosti.

hladni-minjoni2

 

Ne glede na uro dneva in na letni čas, so estetsko zložene in primerno sevirane  lahko prava obogatitev vašega vsakdanjika.

Ob različnih priložnostih, kot so poroke, rojstni dnevi, praznovanja in obletnice lahko v naših prodajačnah naročite torte različnih oblik in okusov. Poleg standardnih tort, vam v naši slaščičarni izdelamo tudi torte po vašem izboru – idejo pa lahko najdete tudi v našem katalogu Slaščičarne Brumat, ki ga najdete v naših trgovinah.